Welkom op de site van kindercoachingspraktijk 'Het Kompas'. Het is vandaag:

De coach

Ik ben Elly Geers en ik ben inmiddels al ruim 31 jaar getrouwd met Jelle. Samen hebben wij 2 volwassen kinderen. Ik ben geboren in Brabant en na mijn huwelijk in het midden van het land terecht gekomen.

Na mijn studie HBO-J (Jeugdwelzijnswerk) heb ik gewerkt binnen de afdeling "De Wingerd" van het Instituut voor doven en slechthorende te St. Michielsgestel. Voor korte tijd ben ik nog in dienst geweest bij het medisch kinderdagverblijf "De Zevenster" te Veenendaal. Hierna heb ik meegewerkt aan de start en opbouw van Peuterspeelzaal “Het Visnet” waar ik met veel plezier 22,5 jaar heb gewerkt. Echter in de zomer van 2017 heb ik na veel wikken en wegen de overstap gemaakt naar de BSO. Ik werk hier nu met heel veel plezier en enthousiasme.

Ook al werk(te) ik met plezier in de kinderopvang, toch ontdekte ik steeds meer dat ik behoefte had aan meer uitdaging. Door zelfonderzoek samen met mijn coach ben ik met veel enthousiasme en plezier aan de studie "Kindercoach" begonnen. Dit heeft geresulteerd in het starten van mijn eigen praktijk. Ik wilde graag blijven groeien in mijn vak en daarom heb ik in de afgelopen jaren nog een aantal aanvullende cursussen en opleidingen gedaan zoals:

  • Post HBO opleiding levenscoach (coach voor volwassenen)
  • Gecertificeerd trainer “Ik leer anders”(beelddenkerstrainer)
  • Visueel trainer en trajectbegeleider
  • Begeleiding Hoogsensitieve kinderen

De combinatie van kinder- en levenscoach is van groot belang. Het is namelijk gebleken dat problemen bij kinderen vaak voortkomen uit het feit dat ouders onbewust zelf nog worstelen met onverwerkte gelijksoortige problemen. Het doet mij dan ook goed om samen met kinderen en volwassenen op weg te gaan en hen te helpen in de bewustwording van hun handelen in moeilijke situaties. Dan pas zullen zij in staat zijn om opnieuw het mooie van het leven te ontdekken.

Alle verdere informatie op deze website is zowel van toepassing op kinder- als volwassencoaching.

"Door middel van de bronnen van HOOP, is elk kind in staat om vanuit zijn groeiende innerlijk kracht kleur te geven aan zijn jonge leven!"